»  Over DPG

Over DPG

DPG bv is specialist in het ontwikkelen en produceren van sier- en spuitpleisters, muurverven, lakken e.d. voor sterke merken als HOEKA en PRINSSEN maar ook als private label product. DPG denkt in kansen en oplossingen, altijd afgestemd op de wensen en behoefte van onze relaties, in elk opzicht: flexibel, snel en betrouwbaar.

Visie

DPG bv is een vernieuwde organisatie waarbij focus ligt op merken, concepten en uitgekiende distributie. De merken staan centraal en kunnen afzonderlijk, maar evengoed naast elkaar worden gevoerd. Ieder merk heeft zijn eigen kernwaarden. Als geheel vullen de merken elkaar 100% aan in de wereld van afbouw, decoratie en bescherming, met als uiteindelijk doel het duurzaam verfraaien van de leefomgeving.

Missie

Binnen het afbouw segment wil DPG bv dé erkende specialist zijn in de markten van het spackspuiten en de decoratieve wandafwerking. Met twee 100% complementerende merken als HOEKA en PRINSSEN met ieder haar eigen merkbelofte van uiterst rationeel tot bijzonder emotioneel.

Binnen het segment van de gevelisolatie wil DPG bv het merk zijn dat, in sterke en unieke samenwerking met een 15-tal steunpunt handelaren zal uitgroeien tot de belangrijkste speler op het gebied van het reduceren van energieverbruik en het gezonder maken van het binnen-leefklimaat van de bestaande gebouwenvoorraad.

Binnen de verfmarkt wil DPG bv het verlengstuk zijn van de schilder door een zeer directe benadering op het gebied van logistiek en ondersteuning. Het juiste product en antwoorden op de vragen en behoeften van de schilder.

Merken

De merken van DPG hebben elk hun eigen identiteit. Zo ligt bij HOEKA het zwaartepunt op functionaliteit (Projectmatig, Volume, Applicatiegemak, Snelheid, Wit, Prijs en No-nonse) en bij PRINSSEN het zwaartepunt op esthetiek (Kleur, Stijl, Trend, Emotie, Inspiratie, Verleiding, Onderscheidend, Specifiek, Bijzonder en steeds Verassend).

Verkoop

Een goed georganiseerde en uiterst betrokken verkoop- en marketingorganisatie die primair gericht is op de behoefte van de eindgebruiker. Als DPG bv willen we écht weten wat de behoeftes en drijfveren van onze klanten zijn en de merken en assortimenten hierop afstemmen. Zodoende kunnen we, samen met onze klanten, onderscheidend zijn én blijven in het realiseren van onze gezamenlijke doelen.

Training (Master Academy)

In 2015 start DPG bv met een zeer gevarieerd trainingsprogramma voor diverse disciplines van wand- en plafondafwerking. Onder andere het verspuiten van spack, het airless verspuiten van muurverf, het aanbrengen van sierpleister en een training speciale technieken voor het aanbrengen en afwerken van decoratieve wandafwerking producten. Een training bestaat altijd uit een theoretisch, maar vooral ook uit een praktisch gedeelte.